Családi SZJA-visszatérítés

Több mint 1,4 millió gyermekét nevelő szülő kapja kézhez ezekben a napokban az SZJA-visszatérítés összegét. Ez a pénz leginkább azokat a családokat hozza helyzetbe, akik hosszú távon gondolkodnak és gyermekeik anyagi jövőjét szem előtt tartva tudatosan tervezik pénzügyeiket.

Felelősségteljes szülőként a gyermekeinkkel töltött minőségi idő mellett a mi felelősségünk felkészülni – anyagilag is – a „nagybetűs” életben való elindításukra, életkezdésük megalapozására! Egy gyermek felnevelése több tízmillió forintot jelent, melyre tudatosan kell felkészülni! Ha ez elmarad, szörnyű érzés lesz, ha nem adhatjuk meg gyermekeinknek mindazt, amire valóban szükségük lenne a sikeres és boldog élethez.

Pénzügyi szempontból a sikeres életkezdéshez a feladat egy oktatási alap, illetve egy életkezdési alap felépítése. Előbbi a tanulmányokat, míg utóbbi az életkezdést, azaz például egy első generációs lakást vagy az első vállalkozás beindítását hivatott megalapozni. Gondoljon bele, mekkora előnnyel tud indulni gyermeke az életben! Óriási a különbség, ha felépült az önerő, s a saját lakására fizeti a törlesztőrészleteket, mintha albérletre vagy diákhitelre „dobná ki”... Minden szülő felelőssége, hogy időben lépjen, s megfelelő tudatos életkezdési stratégia felépítésével válaszoljon a kihívásokra és megteremtse gyermeke életkezdésének anyagi biztonságát.

Fontos tudnivalók a pénzügyi döntésekhez

Szakmai csapatunk tagjai között valamennyi befektetési lehetőségnek megvan a szakértője és folyamatosan azon dolgozunk, hogy a legjobb pénzügyi szakembereket ajánlhassuk ügyfeleinknek. A javasolt pénzügyi tervezőket, privát bankárokat, tőzsdei vagy biztosítási szakértőket is rendszeresen monitoringozzuk. Honlapunk így egy egységes szakmai know-how-t képvisel, melyet kiválasztott pénzügyi szakemberek használnak.

Pénzintézetektől független gondolkodásmódunk nem termékek értékesítésére épül, hanem tudatos pénzügyi stratégiák felépítésére. A pénzügyi tervezés során nem termékeket, hanem személyes pénzügyi koncepciót tud így szakértőink segítségével felépíteni.

Hisszük, hogy tudatos stratégiával felépíthető egy komoly pénzügyi alap, s ezért állítottuk össze gyermeke részére a LIFESTART életkezdési stratégiát.

Miért minket válasszon?

Teljeskörű pénzügyi elemzés

Nálunk a szolgáltatás része, hogy díjmentesen átnézzük az Ön összes pénzügyi konstrukcióját (pl. életbiztosítások, nyugdíjpénztári számlák, banki befektetések stb.), s ha van előre mutató szakmai javaslatunk ezekkel kapcsolatban, akkor azt is megosztjuk Önnel. Ezzel sok esetben már meglévő pénzügyi konstrukciói is optimálisabban teljesíthetnek, s jobban hozzájárulhatnak céljaihoz.

Mobilitás

Szinte teljes országos lefedettséggel dolgozunk, így kényelmesen tudunk Önnel találkozni szinte bárhol, bár fő partnereink budapesti irodái rendkívül alkalmasak egy pénzügyi témájú megbeszélésre.

A legjobb szakemberek

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a legjobb pénzügyi szakembereket ajánlhassuk Önnek. A javasolt pénzügyi tervezőket, privát bankárokat, tőzsdei elemzőket, biztosítási és hitelezési szakembereket rendszeresen képezzük és monitoringozzuk.

Teljes adminisztráció

Megkíméljük a sorban állástól, illetve a megszokott banki ücsörgéstől. Egyeztetett időpontokkal dolgozunk, így kizárólag Önre fókuszálunk, s a teljeskörű adminisztrációt kulcsra készen elkészíti üzleti partnerünk.

Folyamatos kapcsolattartás

Ügyfeleinknek mindig küldünk híreket, elemzéseket, s a közösen kiválasztott stratégia hátterét nyújtó pénzintézet hivatalos munkatársa / üzleti partnere pedig megállapodás szerint olyan gyakorisággal keresi Önt, amely Önnek komfortos. A folyamatos kapcsolattartás szükséges, hiszen a pénzpiacon állandóan változik minden.

Jelentkezzen most, kérjen egy Önre szóló személyes elemzést és tervet és indítsa el a gyermeke jövőjét szolgáló LIFESTART életkezdési stratégiát még ma!

Indítsa el a LIFESTART életkezdési stratégiát!

Jelentkezzen most és elküldjük Önnek

az “Innovatív pénzügyi gondolkodásmód” c. tanulmányt

a 10+1 részes “Holisztikus pénzügyi portfólió” c. sorozatot

a “Nagyszüleink féltve őrzött titka…” c. pénzügyi előadást.

Adja meg nevét (kötelező)

Adja meg e-mail címét (kötelező)

Adja meg telefonszámát (kötelező)

Adja meg települését (kötelező)

Ide írhatja kérdését, üzenetét.

Feliratkozom a hírlevélre.

Az "Adatvédelmi nyilatkozat" tartalmát elolvastam és az abban foglaltakat elfogadom.
Elfogadáshoz pipálja be a chekboxot.

Tudnia kell, hogy a honlapon és a hírleveleinkben megjelenő információk, tájékoztatók nem minősülnek üzleti ajánlatnak, befektetési tanácsnak vagy ajánlásnak. A leírások edukációs céllal készültek. A feltüntetett múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve. Ha ilyen adatokat lát, azok a saját befektetéseinkből származnak, amivel nagyon elégedettek vagyunk, ezért szívesen megosztjuk Önnel is. A befektetési ügyletek kockázattal rendelkeznek, esetükben nincs sem tőke-, sem hozamgarancia. Befektetési stratégia választását követően tájékozódjon alaposan az adott ügyletben kiválasztott pénzügyi konstrukciók hivatalos közvetítőjétől a szerződés(ek) paramétereiről. Pénzügyi közvetítés és szerződéskötés csak így történhet, mi ezt a helyzetet szeretnénk megfelelően előkészíteni, s stratégiáinkkal edukálni Önt. De a stratégiák ismerete csak kiegészítheti, s nem helyettesítheti a folyamat végén kiválasztott konstrukció szerződéses feltételeit. Tájékozódjon körültekintően!