Innovatív pénzügyi gondolkodásmód

Innovatív pénzügyi gondolkodásmód

Emelkedjen ki az átlagból szakembereink segítségével!
Ma a legtöbb ember reklámok vagy ismerősök alapján választ pénzintézeteket és pénzügyi konstrukciókat. Hiányzik a széles látókör, amelynek oka a gyakorlati pénzügyi ismeretek hiánya és a tudatos életvezetés. Ennek eredménye pedig sokszor csalódás és konkrét anyagi veszteségek.

Innovatív pénzügyi gondolkodásmódunk alapja a tudatosság és az élettervezés. Mivel minden ember életét vágyak és félelmek mozgatják, hasonlóak vagyunk abban, hogy szeretnénk biztonságban tudni magunkat és családunkat, s szeretnénk minél hatékonyabban elérni céljainkat az életben. Mindkettőhöz elengedhetetlen pénzügyeink szakértői gondozása, hiszen így nemcsak gyorsabban érhetjük el életcéljainkat, hanem biztonságosabban is. Jobb pénzügyi döntések jobb életet jelentenek: jobb ellátásokat, több szabadidőt, a gondoskodás örömét családtagjainkról és a családi vagyon gyarapítását.

Pénzintézetektől független gondolkodásmódunk nem termékek értékesítésére épül, hanem tudatos pénzügyi stratégiák felépítésére.
Az általunk kifejlesztett komplex rendszer három lépésből áll:

 1. Pénzügyi elemzés
 2. Pénzügyi tervezés
 3. Pénzügyi szaktanácsadás

Haladjon Ön is velünk együtt lépésről lépésre ebben a folyamatban, s innovatív pénzügyi gondolkodásmódunk segítségével érje el céljait hatékonyabban!

Első lépés: Pénzügyi elemzés

Első lépésben el kell készíteni egy komplex pénzügyi elemzést.
Ennek egyik része Önről és a családjáról szól, mivel az elemzést készítő szakembernek meg kell ismernie az Ön és családja élethelyzetét, életcéljait, működési sajátosságait. Fontos felállítani a személyes prioritásokat, amelyek meghatározzák majd a pénzügyi döntéseket is!

Az elemzés másik része pedig az eddigi pénzügyi tapasztalatairól és a korábban választott pénzügyi konstrukciókról szól. Fontos tisztában lenni az eddigi pénzügyi döntései okaival, azok eredményeivel, illetve megvizsgálni a kiválasztott és már futó pénzügyi termékeket (megtakarítási és biztosítási konstrukciók, befektetések stb.) is.

Ez a lépés kihagyhatatlan, hiszen tapasztalatunk szerint sok ember rendelkezik különböző pénzügyi konstrukcióval, de ezek az esetek többségében nem optimálisak, vagyis nem konzisztensek a személyes célokkal. Sok esetben a régebbi szerződések felülvizsgálata során felfedjük, hogy ár-érték arányban azokon lehet optimalizálni.

Így az elemzés nemcsak információkat ad, hanem sok esetben jelentősen javíthat is családja anyagi helyzetén, s akár forrásbővítési lehetőségek (pl. kedvezmények kihasználása) feltárását is eredményezheti!

A Pénz-Navigátor elkészítette Magyarország egyik legkomplexebb személyes pénzügyi elemző felületét. Kalkuláljon, hogy mik az Ön számai, s így látni fogja, hogy hogyan építse fel saját pénzügyi rendszerét Önnek optimálisan!

Második lépés: Pénzügyi tervezés

Az elemzést követi második lépésben a pénzügyi tervezés.
Elemzés nélkül nem lehet jó pénzügyi tervet készíteni, hiszen nem tudjuk, miből induljunk ki. Ha viszont túl vagyunk egy komplex elemzésen, akkor abból már lehet előre gondolkodni, célokat kitűzni, s azokhoz pénzügyi tervet összeállítani.

A pénzügyi tervezés az a folyamat, amely a pénzügyek megfelelő kezelésével, tervezésével segít életcéljainak és pénzügyi terveinek megvalósításában. Életcél lehet egy háznak a megszerzése, a gyermek felsőoktatási tanulmányaira való megtakarítás, vagy a nyugdíjas évekre való tervezés.

A pénzügyi terv elkészítése során nincs szó pénzügyi termékekről, hiszen nem szabad fordítva gondolkodni, először meg kell tervezni a célokhoz vezető utat, s csak utána lehet beszélni különböző konstrukciókról, s hogy melyikekkel hatékonyabb és biztonságosabb a cél elérése. A pénzügyi tervezés során megtervezzük és kalkulációkat készítünk többek között a személyes kockázatok kezelését, a tartalékképzést, a célok eléréséhez vezető utat, számolunk várható nyugdíjat és beszélünk a hagyatéktervezésről is.

Egy előre kiszámítható és átlátható folyamatban vesz részt, s a tervezés során nem termékeket, hanem személyes pénzügyi koncepciót kap.

Harmadik lépés: Pénzügyi szaktanácsadás

A komplex elemzésből kiindulva felépült a pénzügyi terv, amelyet harmadik lépésként követ a pénzügyi szaktanácsadás.
Csakis ebben a részben kerülnek elő a konkrét pénzügyi termékkategóriák és konstrukciók. Mivel látjuk a célokat, s meg is van tervezve a célokhoz vezető út, ebben a fázisban a feladat az eszközök kiválasztása. Egy cél többféle eszközzel is elérhető, de korántsem ugyanolyan hatékonysággal. Egy tőkefelépítési cél során például évi 1-2%-os hozamkülönbség hosszú idő alatt jelentős eltéréshez vezethet a végeredmény szempontjából.
Szakértői gárdánkban megtalálhatóak a független szakemberek, akik nem egy pénzintézetet képviselnek, hanem objektíven tudnak válogatni a szolgáltatók közül. Ez nagyon fontos, mert nem termékekhez keresünk ügyfeleket, hanem ügyfeleink igényeire keressük meg a véleményünk szerint szakmailag legoptimálisabb termékeket. Mindezek mellett mai globális világunk szerteágazó befektetési lehetőségei azt is megkövetelik, hogy specialistákkal dolgozzunk, így csapatunkban szinte minden területnek önálló szakértője van. Töltse le tanulmányunkat, s ismerkedjünk meg közelebbről!

Egy díjmentes szakértői konzultációval megvizsgálhatja, hogy az általunk szakmailag felépített innovatív pénzügyi gondolkodásmód milyen konkrét előnyöket hozhat családja életébe!

Az Innovatív pénzügyi gondolkodásmód előnyei

 • Egy kézből kap egy komplett pénzügyi szakértői csapatot.
 • Szakmai koncepciónk a pénzügyi elemzés - tervezés - szaktanácsadás hármas egységére épül.
 • A pénzügyi elemzés során egy komplex analízis készül, melyben díjmentesen felülvizsgáljuk régi pénzügyi konstrukcióit is.
 • A pénzügyi tervezés során komplex terv és kalkulációk készülnek céljai eléréséhez.
 • A pénzügyi szaktanácsadás során független szakembereink nem egy pénzintézetet képviselnek, hanem objektíven tudnak válogatni a szolgáltatók közül.
 • Csapatunkban olyan specialistákkal dolgozunk, akiknek olykor több évtizedes múltjuk van egy-egy szakterületen.
 • A kiválasztott pénzügyi stratégiák teljeskörű adminisztrációját üzleti partnereink elvégzik, s mivel egyeztetett időpontokkal dolgozunk, így kizárólag Önre fókuszálunk, s megkíméljük a sorban állásoktól.
 • Folyamatos kapcsolattartással ügyfeleinkkel hosszú távú üzleti kapcsolat felépítése a cél.

Jelentkezzen most, kérjen egy Önre szóló személyes elemzést és tervet és indítsa el személyes pénzügyi stratégiáját még ma!

Hozza ki a legtöbbet pénzügyeiből!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek

az “Innovatív pénzügyi gondolkodásmód” c. tanulmányt

a 10+1 részes “Holisztikus pénzügyi portfólió” c. sorozatot

a “Nagyszüleink féltve őrzött titka…” c. pénzügyi előadást.

Ha kérdése van, akkor írjon nekünk és rövid időn belül visszahívjuk!

Adja meg nevét (kötelező)

Adja meg e-mail címét (kötelező)

Adja meg telefonszámát (kötelező)

Adja meg települését (kötelező)

Ide írhatja kérdését, üzenetét.

Feliratkozom a hírlevélre.

Az "Adatvédelmi nyilatkozat" tartalmát elolvastam és az abban foglaltakat elfogadom.
Elfogadáshoz pipálja be a chekboxot.

Tudnia kell, hogy a honlapon és a hírleveleinkben megjelenő információk, tájékoztatók nem minősülnek üzleti ajánlatnak, befektetési tanácsnak vagy ajánlásnak. A leírások edukációs céllal készültek. A feltüntetett múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve. Ha ilyen adatokat lát, azok a saját befektetéseinkből származnak, amivel nagyon elégedettek vagyunk, ezért szívesen megosztjuk Önnel is. A befektetési ügyletek kockázattal rendelkeznek, esetükben nincs sem tőke-, sem hozamgarancia. Befektetési stratégia választását követően tájékozódjon alaposan az adott ügyletben kiválasztott pénzügyi konstrukciók hivatalos közvetítőjétől a szerződés(ek) paramétereiről. Pénzügyi közvetítés és szerződéskötés csak így történhet, mi ezt a helyzetet szeretnénk megfelelően előkészíteni, s stratégiáinkkal edukálni Önt. De a stratégiák ismerete csak kiegészítheti, s nem helyettesítheti a folyamat végén kiválasztott konstrukció szerződéses feltételeit. Tájékozódjon körültekintően!