PAJZS egészségbiztosítási stratégia

Életünk pénzügyi tervezésének első lépése az egészségbiztosítási kockázatok kezelése

Mielőtt bármilyen befektetésen is gondolkodik, fontos, hogy a lehető legjobban felkészüljön az élet váratlan helyzeteire. PAJZS egészségbiztosítási stratégiánk egy szakértők által átgondolt és felépített rendszer, mellyel komplex módon kezelheti a kockázatokat. Először fektessen be saját magába, s az egészségébe! Független elemzőink ezt az exkluzív egészségbiztosítási stratégiát három lépcsőben építették fel, s benne több biztosítótársaság, privát egészségügyi szolgáltató vagy magánkórház egészségbiztosítási konstrukciója is szerepel. Ezt a rendszert a csomagon belül az egyéni igények, adottságok és elvárások szerint építjük fel személyre szabottan. A PAJZS egészségbiztosítási stratégia elemei:

  • Kockázati és baleseti életvédelem a legnagyobb bajokra,
  • Prevenciós védelem a legkomolyabb betegségekre,
  • Privát egészségügyi szolgáltatások a hétköznapokra.

Partnereink

aegon-540-330
aegon-540-330 - másolat
bestdoctors-540-330
davinci-540-330
drrose-540-330
generali-540-330
medicover-540-330
medihelp-540-330

PAJZS egészségbiztosítási stratégia első lépés:
Kockázati életvédelem a legnagyobb bajokra

A mai világban sajnos bárkivel bármi megtörténhet. Vannak az életben elkerülhetetlen és komoly egészségbiztosítási problémák, amelyek vagy az Ön vagy a családja életét nagymértékben megváltoztatják. A két legjelentősebb egészségbiztosítási esemény a haláleset és a rokkantság. Sajnos a balesetek száma a statisztikák szerint folyamatosan növekszik. Egy haláleset az érzelmi traumán túl jelentős negatív anyagi változást hoz a hátrahagyott család életében. Ilyenkor váratlan azonnali költségek keletkeznek, kiesik az eltávozott személy jövedelme, s hosszú távon a családtagok költsége emelkedhet. A rokkantság is komoly problémát jelent, hiszen például tolókocsis közlekedésre átalakítani egy lakást vagy házat nagy anyagi teher, s egy ilyen helyzet is megváltoztathatja a család életét negatív irányba, hiszen elképzelhető, hogy munkát vagy munkahelyet kell változtatnia a megrokkant személynek.

Ezt a két legkomolyabb kockázati tényezőt véleményünk szerint mindenképpen egészségbiztosítási védelemmel le kell fedni. A pénzügyi tervezők általános iránymutatása szerint az optimális egészségbiztosítási védelem minimum az éves jövedelem háromszorosa. Szakértői munkánk itt abból áll, hogy az egyéni adottságokhoz (jövedelem-szerkezet, hitelek, egészségügyi helyzet stb.) megfelelően kalkuláljunk egészségbiztosítási védelmet, illetve ehhez találjuk meg a szakmailag legmegfelelőbb biztosítótársaság legoptimálisabb konstrukcióját. A baleseti védelmekre külön érdemes odafigyelni! Nagyon sok eltérés van az egészségbiztosítási termékek közt, s nem mindig a megszokott a legjobb!

PAJZS egészségbiztosítási stratégia második lépés:
Prevenciós védelem a legkomolyabb betegségekre

A PAJZS egészségbiztosítási stratégia második eleme a prevenció. Vannak ugyanis olyan betegségtípusok, amelyek a társadalomban nagyobb arányban fordulnak elő, s jellemzőjük, hogy akár halálos kimenetelűek lehetnek, nehezen vagy nem gyógyíthatóak, s a kezelések hosszú ideig tartanak és drágák. Ezeket az egészségbiztosításban un. rettegett vagy kritikus betegségeknek nevezzük, ilyenek például a daganatos betegségek vagy a szív- és érrendszeri problémák. Előbbiben Magyarország európai szinten sajnos élen jár, s nagyon rosszak a gyógyulási statisztikák is nálunk. A világ fejlettebb országaiban többen épülnek fel, de ott a kezelések ára is eléri a több tízmillió forintos nagyságrendet. Ilyen egészségbiztosítási esetekre pénzügyi tartalékot képezni szinte lehetetlen, ezért a legjobb megoldás az egészségbiztosítási célú pénzügyi prevenció. Ma már létezik olyan egészségbiztosítási program, amely nagyságrendileg napi két kávé áráért teljeskörű védettséget nyújt a kritikus betegségek külföldi finanszírozására. Szakértői feladatunk, hogy a legjobb ár-érték arányú egészségbiztosítási megoldásokat mutassuk be Önnek.

PAJZS egészségbiztosítási stratégia harmadik lépés: Privát egészségügyi szolgáltatások a hétköznapokra

A PAJZS egészségbiztosítási stratégia harmadik eleme foglalkozik ezzel, vagyis hogyha sikerül elkerülni a fenti komoly egészségbiztosítási problémákat, akkor is mindannyiunk életében előfordul, hogy el kell menni orvoshoz, akár szűrésekre, akár járóbeteg vagy akár fekvőbeteg ellátásra. Rendszeres szűrővizsgálatokkal komoly betegségeket előzhetünk meg, illetve drasztikusan csökkenthetjük a későbbi kezelések költségeit. Az idejében észrevett egészségügyi problémák korai felismerése gyakran életet is menthet! Az állami egészségügyi ellátásról (TB) sajnos szinte mindenki tud rémtörténeteket mesélni. Ma már azonban léteznek privát egészségbiztosítási szolgáltatók és magánkórházak, melyek nyugat-európai színvonalú egészségügyi ellátást biztosítanak elérhető áron, várólisták nélkül, korszerű berendezésekkel, fejlett diagnosztikai vizsgálatokkal (MR, CT, PET-CT stb.), orvosi házi vizittel vagy akár ambuláns műtétekkel és VIP kórházi fekvőbeteg ellátással. Az egészségbiztosítási szolgáltatások és az egészségbiztosítási szolgáltatók között azonban óriási különbségek vannak, így szakértői munkánk ezen a területen azzal jár, hogy kiválasszuk, hogy Önnek melyik lesz a legoptimálisabb.

PAJZS egészségbiztosítási stratégia

Ez egy komplex egészségbiztosítási stratégia, amely tartalmazza a fenti szolgáltatásokat. Vagyis a kockázati életvédelmet halálesetre és rokkantságra, az egészségbiztosítási prevenciót a kritikus betegségek ellen, illetve a privát egészségügyi szolgáltatásokat a hétköznapokra. Ez az egészségbiztosítási rendszer természetesen nem tartalmazza a halhatatlanság elixírjét, de az egészséges életmód és táplálkozás mellett valódi egészségbiztosítási megoldást nyújt az életminőség és az egészség javítására és a váratlan balesetek és betegségek elleni felkészülésre. Szakmai munkánk, hogy a PAJZS privát egészségbiztosítási csomag elemeit Önnek egyedileg, a legnagyobb odafigyeléssel és szaktudással építsük fel, kiválasztva a pénzügyi piacon ár-érték arányban legoptimálisabb egészségbiztosítási konstrukciókat.

Ehhez jelentkezzen egy személyes konzultációra!

A Pénz-Navigátor elkészítette Magyarország egyik legkomplexebb személyes pénzügyi elemző felületét. Kalkuláljon, hogy mik az Ön számai, s így látni fogja, hogy hogyan építse fel saját pénzügyi rendszerét Önnek optimálisan!

Kattintson és töltse ki az első elemzőlapot, a “Személyes kockázatkezelés”-t!

Hozza ki a legtöbbet pénzügyeiből!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek az “Innovatív pénzügyi gondolkodásmód” c. tanulmányunkat, illetve a 10+1 részes “Holisztikus pénzügyi portfólió” c. sorozatot.

Adja meg nevét (kötelező)

Adja meg e-mail címét (kötelező)

Adja meg telefonszámát (kötelező)

Adja meg települését (kötelező)

Ide írhatja kérdését, üzenetét.

Feliratkozom a hírlevélre.

Az "Adatvédelmi nyilatkozat" tartalmát elolvastam és az abban foglaltakat elfogadom.
Elfogadáshoz pipálja be a chekboxot.

Tudnia kell, hogy a honlapon és a hírleveleinkben megjelenő információk, tájékoztatók nem minősülnek üzleti ajánlatnak, befektetési tanácsnak vagy ajánlásnak. A leírások edukációs céllal készültek. A feltüntetett múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve. Ha ilyen adatokat lát, azok a saját befektetéseinkből származnak, amivel nagyon elégedettek vagyunk, ezért szívesen megosztjuk Önnel is. A befektetési ügyletek kockázattal rendelkeznek, esetükben nincs sem tőke-, sem hozamgarancia. Befektetési stratégia választását követően tájékozódjon alaposan az adott ügyletben kiválasztott pénzügyi konstrukciók hivatalos közvetítőjétől a szerződés(ek) paramétereiről. Pénzügyi közvetítés és szerződéskötés csak így történhet, mi ezt a helyzetet szeretnénk megfelelően előkészíteni, s stratégiáinkkal edukálni Önt. De a stratégiák ismerete csak kiegészítheti, s nem helyettesítheti a folyamat végén kiválasztott konstrukció szerződéses feltételeit. Tájékozódjon körültekintően!