CUBE kriptokereskedés

Mi az a bitcoin, s hogyan vegyek kriptopénzt?

A Bitcoin és a többi kriptopénz a működéséhez “peer-to-peer” technológiát használ, központi hatalom vagy bankok nélkül; a tranzakciók kezelése és a bitcoinok kibocsátása a hálózat közössége által történik. A Bitcoin nyílt forráskódú, konstrukciója nyilvános, senki sem birtokolja és irányítja, ugyanakkor bárki hozzájárulhat fejlődéséhez. Számos egyedi tulajdonsága révén a kriptopénzek olyan izgalmas használati módokat biztosítanak, amelyeket korábban egy fizetési rendszer sem tett lehetővé, ráadásul nincsenek banki költségek, számlavezetési vagy bankkártya díjak, tranzakciós adók.

Mivel a bitcoin és a többi kriptopénz gyakorlatilag devizának minősül, így erre szakosodott online váltókon keresztül lehet őket megvásárolni. Ezek nagyban hasonlítanak a hagyományos pénzváltókra, s többnyire egy online felületen keresztül könnyen elérhetőek. Regisztráció és verifikáció után beutaljuk a hagyományos pénzünket (Ft, EUR), megadjuk a kripto-pénztárcánk címét, ahova hamarosan megkapjuk az átváltott összeget kriptopénzben. A váltók többnyire a legnagyobb digitális pénzekkel dolgoznak.

Mi több váltóval vagyunk üzleti kapcsolatban, ha kíváncsi a tapasztalatainkra, írjon nekünk!

Milyen kriptopénzt vegyek:
bitcoin-t vagy alt-coin-okat?

Ma már több ezer féle kriptopénz létezik, melyek közül kiemelkedik a bitcoin, mint a legelső, legnagyobb piaci kapitalizációjú, s a legszélesebb körben elterjedt. A bitcoin a legkönnyebben beszerezhető kriptopénz, szinte az összes váltó dolgozik vele. A több ezer többi szereplő között van sok nagyon kicsi és kockázatos, illetve vannak olyan kriptopénzek, amik szintén nagynak számítanak, kellő biztonsággal rendelkeznek, s valamilyen speciális előnnyel rendelkeznek. Fontos azzal is tisztában lenni, hogy ha megnézünk nagy emelkedést mutató időszakokat (pl. 2017), akkor általában ezen nagyobb altcoin-ok emelkedése meghaladta a bitcoin növekedését. Ezeket többnyire kriptotőzsdéken tudjuk beszerezni, bitcoin-jainkat átváltva.

A leglényegesebb viszont, hogy a kriptopénzek fejlődését, mint mindent, hosszú távon a kereslet-kínálat határoz meg, így ahogy világszinten egyre többen kezdik el alapvető előnyei miatt használni, hosszú távon a kriptopénzek árfolyamai nagyot emelkedhetnek.

Hogyan profitáljon ebből? Ehhez kérje szakembereink segítségét!

Mi az az arbitrázs (arbitrage) és hogyan működik a kriptopénzek világában?

A Wikipédia szerint a közgazdaságtanban és a pénzügyi világban az arbitrázs szó jelentése: előnyt realizálni két vagy több piac áregyenlőtlenségeiből, vagyis különböző ügyletekkel kihasználni, hogy egy azonos termék ára eltér különböző piacokon; s így egyidejű adás-vételekkel tőkét tudunk kovácsolni.

Korábban például az 1990-es években a valutaváltás területén létezett az arbitrázs lehetősége, de mai globalizált, digitális és sztenderdizált világban már viszonylag ritka az ilyen lehetőség. Az arbitrázs-kereskedés nagy előnye, hogyha egy időben tudunk kicserélni két olyan árucikket, amelyek piaca és ára eltérő, akkor gyakorlatilag az elárazódásokból tudunk nagy biztonsággal és gyorsasággal profitot elérni.

A létező több mint ezer féle kriptopénz kereskedése kripto-tőzsdéken zajlik. Mivel ez még nem egy teljesen kiforrott és szabályozott piac, ezért az tapasztalható, hogy a bitcoin, ill. a nagyobb kriptopénzek árfolyama egymástól eltér a különböző tőzsdéken. Azaz egy adott pillanatban a bitcoin vagy egy másik kriptopénz árfolyama nem teljesen ugyanaz az egyik kriptotőzsdén, mint a másikon. Ezeket az áregyenlőtlenségeket tudják figyelni és kihasználni az erre specializálódott kereskedési algoritmusok és szoftverek. Ennek a kereskedési formának az óriási előnye, hogy az arbitrázs-ügyletekből fakadó profit eléréséhez nem szükséges, hogy a bitcoin vagy a többi kriptopénz árfolyama emelkedjen, vagyis az árfolyamok szempontjából stagnáló kriptopiacon is ugyanúgy van arbitrázs-lehetőség, mint emelkedő árfolyamok esetén!

A legjobb trader a kriptopénzek piacán

A legjobb trader megtalálása azonban nem egyszerű, egy sor kérdés merül fel. Kire merem rábízni a pénzemet? Ki az, aki a legjobb döntéseket hozza? Ki az, akinek azonos az érdeke velem?

Válaszokat keresve határozott véleményünk szerint a legjobb trader a kriptopénzek piacán a Mesterséges Intelligencia, vagyis egy kereskedési robot. Pontosabban nem is egy robot, hanem többféle stratégiát követő kereskedési robotból és algoritmusból fejlesztett komplex rendszer, amely - emberi felügyelet és ha kell akkor beavatkozás mellett - automatikusan működik a kriptopiacon. Miért?

Előre beprogramozott algoritmus szerint működik.

Érzelemmentesen és gyorsan dönt.

Nem fárad el, nem lesz beteg, nincs rossz napja.

Nem teszi zsebre a pénzünket.

CUBE Kriptopénz arbitrázs-kereskedés

A CUBE Kriptopénz arbitrázs-kereskedés tehát egy exkluzív megoldás, melynek előnyei:

A kriptopénzszámla 90 nap elteltével teljesen likviddé válik, a pénz és a hozamok hozzáférhetőek, bármikor bármennyit kivehet vagy hozzátehet.

Az arbitrázs-ügyletekből fakadó profit eléréséhez nem szükséges, hogy a bitcoin vagy egy másik kriptopénz árfolyama emelkedjen, vagyis az árfolyamok szempontjából stagnáló kriptopiacon is ugyanúgy van arbitrázs-lehetőség, mint emelkedő árfolyamok esetén! Ezt jól mutatja, hogy az elmúlt időszakra visszatekintve a kriptopiaci arbitrázs-kereskedés átlagosan 3-4% növekményt termelt havonta stabilan!

A szoftverek a világ legnagyobb kriptotőzsdéin dolgoznak. Pénze a befizetést követően 48 órán belül kikerül a tőzsdére.

A Mesterséges Intelligenciára bízott pénz árfolyam-alakulásáról havi értesítést kap, így folyamatosan nyomon tudja követni kriptoszámlájának aktuális alakulását!

Dönthet úgy, hogy a teljes összeget vagy akár csak a kriptopénze egy részét egy évre leköti, ekkor a lekötött összegre egy év után 5% egyszeri bónuszt írnak jóvá. Valójában ezt a bónuszt már a kriptopénz elhelyezésekor elkülönítik Önnek, így az egy év során ez az összeg is növekedhet a megtermelt kereskedési nyereséggel. Így valójában ez az egy év után még több lehet!

A pénz elhelyezése és kivonása is bitcoin-ban történik, így elegendő, ha van egy saját bitcoin tárcája. Mi a svájci Xapo-t ajánljuk szívesen, ha még nincs ilyen tárcája, itt tudd tárcát nyitni a Xapo-nál. Nem szükséges kriptotőzsdei számlával rendelkezni, ha azonban mégis szeretne ilyent, szívesen segítünk annak megnyitásában. Mi a Binance tőzsdét használjuk és ajánljuk szívesen, itt tud tőzsdei számlát nyitni a Binance-en.

Ne feledje, a kereskedési lehetőségek bitcoinban, azaz kriptopénzben érhetőek el, illetve a kifizetés is bitcoin-ban történik. Vagyis Ön ezzel duplán nyerhet, hiszen ha időközben a bitcoin és a kriptopénzek árfolyama is emelkedik (ami hosszú távon nagyon is lehetséges), akkor a kereskedési profit mellett - forintban kifejezve - az árfolyamnyereség is az Öné! Így ez a befektetési forma azoknak is előnyös, akiknek már most van bitcoinjuk vagy bármilyen kriptopénzük, amiket egyszerűen egy tárcában tárolnak, hiszen itt meg is tudják “dolgoztatni” azokat!

A befektetesilehetosegek.hu honlapon és a hírleveleinkben megjelenő információk, tájékoztatók nem minősülnek üzleti ajánlatnak, befektetési tanácsnak vagy ajánlásnak. A feltüntetett múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve. Ezek az adatok saját befektetésünkből származnak, amivel nagyon elégedettek vagyunk, ezért szívesen megosztjuk Önnel is. A leírások edukációs céllal készültek. A kriptopiaci ügyletek kockázatos eszközök, esetükben nincs sem tőke-, sem hozamgarancia.

A Pénz-Navigátor elkészítette Magyarország egyik legkomplexebb személyes pénzügyi elemző felületét. Kalkuláljon, hogy mik az Ön számai, s így látni fogja, hogy hogyan építse fel saját pénzügyi rendszerét Önnek optimálisan!

Kattintson és töltse ki a negyedik elemzőlapot, a “Portfólió”-t!

Magyar nyelvű Support és személyes kapcsolattartás

Szakmai partnerünk a bitcoinkepzes.hu, így teljeskörű magyar nyelvű telefonos és e-mail ügyfélszolgálattal állunk rendelkezésére. Segítünk a regisztrációban, vagy a kereskedés során felmerülő kérdések, technikai részletek megválaszolásában és az esetlegesen felmerülő problémák megoldásában. Ez Önnek semilyen plusz kiadást nem jelent, a rajtunk keresztül megrendelt bitcoin arbitrázs-kereskedési csomagok kondíciói azonosak a kripto-kereskedési rendszert működtető cég saját csomagjaival.

Ha kérdése van, vagy érdekli egyik ajánlatunk hívjon minket, vagy kérjen tájékoztatást a "Tájékoztatást kérek" gomb segítségével. Ez esetben visszahívjuk telefonon rövid időn belül és egy részletes tájékoztató csomagot is küldünk a megadott e-mail címére, bitcoin kereskedési csomagjainkról.

Miben leszünk a partnerei?

Gyakorlati tapasztalatok megosztása a kriptovalutákkal kapcsolatban.

Segítünk, hogy melyik váltókkal jár a legjobban, hol és hogyan tud kedvezően váltani akár oda-vissza a hagyományos pénzek és a digitális pénzek között.

Megmutatjuk az online pénztárcák közti különbségeket, s segítünk a választásban.

Ha bankkártyát szeretne a tárcájához, akkor mutatunk rá megoldást.

Összehasonlítjuk Önnek a bányászcégeket, s mutatjuk a különbségeket.

Teljes magyar nyelvű ügyfélszolgálattal állunk a rendelkezésére.

Mögöttünk nemcsak lelkes kriptovaluta rajongók állnak, hanem komoly pénzügyi szakemberek, tanácsadók, szakértők. Így állunk rendelkezésre akár komplett befektetési portfólióval kapcsolatos kérdésekben is. Szakmai partnerünk a bitcoinkepzes.hu és a penz-navigator.hu.

Hozza ki a legtöbbet pénzügyeiből!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek az “Innovatív pénzügyi gondolkodásmód” c. tanulmányunkat, illetve a 10+1 részes “Holisztikus pénzügyi portfólió” c. sorozatot.

Adja meg nevét (kötelező)

Adja meg e-mail címét (kötelező)

Adja meg telefonszámát (kötelező)

Adja meg települését (kötelező)

Ide írhatja kérdését, üzenetét.

Feliratkozom a hírlevélre.

Az "Adatvédelmi nyilatkozat" tartalmát elolvastam és az abban foglaltakat elfogadom.
Elfogadáshoz pipálja be a chekboxot.

Tudnia kell, hogy a honlapon és a hírleveleinkben megjelenő információk, tájékoztatók nem minősülnek üzleti ajánlatnak, befektetési tanácsnak vagy ajánlásnak. A leírások edukációs céllal készültek. A feltüntetett múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve. Ha ilyen adatokat lát, azok a saját befektetéseinkből származnak, amivel nagyon elégedettek vagyunk, ezért szívesen megosztjuk Önnel is. A befektetési ügyletek kockázattal rendelkeznek, esetükben nincs sem tőke-, sem hozamgarancia. Befektetési stratégia választását követően tájékozódjon alaposan az adott ügyletben kiválasztott pénzügyi konstrukciók hivatalos közvetítőjétől a szerződés(ek) paramétereiről. Pénzügyi közvetítés és szerződéskötés csak így történhet, mi ezt a helyzetet szeretnénk megfelelően előkészíteni, s stratégiáinkkal edukálni Önt. De a stratégiák ismerete csak kiegészítheti, s nem helyettesítheti a folyamat végén kiválasztott konstrukció szerződéses feltételeit. Tájékozódjon körültekintően!