A1 ingatlanbefektetési stratégia

A sikeres ingatlanbefektetés összetevői

Az ingatlanbefektetés legnagyobb előnye, hogy egyszerre tud cashflow-t termelni (ha ki van adva, akkor havi bérleti díjat termel) és vagyonfelhalmozási eszközként értéket őrizni, gyarapítani. Általában az ingatlanok értéke hosszú távon folyamatosan emelkedik, jellemzően piaci statisztikák alapján nominális értéken duplázódnak az ingatlan árak 10-15 évente!

Ez még akkor is igaz, ha időszakonként esnek az ingatlanok árai. A hosszú távú emelkedés ugyanis az infláció vastörvénye alapján egy biztosan érvényesülő feltétel, ahogy a pénz romlik, úgy emelkednek az ingatlanok árai. Emellett az ingatlanból származó passzív jövedelem idővel ugyanúgy növekszik, hiszen a bérleti díjak is általánosságban felfelé mennek. Ráadásul a saját ingatlan egy olyan terület, amely az emberek kiadásai között mindig az első helyek egyikén szerepel, hiszen szinte mindig költünk az otthonunkra. Mivel azonban az ingatlanbefektetés jelentős tőkével jár, nagyon fontos, hogy jól kiválasztott legyen a célingatlan, s jó szakemberekkel minden apró részletre odafigyeljen!

Ezért állítottuk össze az A1 ingatlanbefektetési stratégiát.

Az ingatlanbefektetés óriási titka

Korunk híres ingatlan befektetői és menedzsmentgurui, mint Robert Kiyosaki vagy Brian Tracy egyaránt azt tanítják, hogy ingatlanbefektetés esetén mindig a vételnél kell profitálni! Ez a törvény természetesen igaz a részvények és az értékpapírok világában is, de ha egy ingatlanhoz tudunk áron alul hozzájutni, akkor arra szinte mindig lesz vevőnk.

Ilyent azonban nehéz találni, hiszen az eladók is jól akarnak járni, s magasabb áron akarják ingatlanukat értékesíteni. Emellett pedig sok buktatóba futhatunk bele, akár az ingatlannal, akár az ügyletek jogi részével kapcsolatosan. A sikeres ingatlanbefektetéshez sokszor egy komoly stáb szükséges értékbecslővel, jogásszal, könyvelővel stb.

Az A1 ingatlanbefektetési stratégia mögött komplett szakértői csapat áll az Ön rendelkezésére.

Ingatlan - töredék áron, szakértői csapattal

Az A1 ingatlanbefektetési stratégia mögött álló szakértői csoport több évtizede dolgozik aktívan az ingatlanpiacon, illetve beruházóként komoly projektek fűződnek a nevéhez. Nagy szaktudással rendelkeznek a lakóparkok, társasházak vagy üzleti és ipari ingatlanok területén, amely nehéz terep, hiszen komoly jogi és ingatlan-szakmai stáb kell hozzá. Sokszor komoly ingatlanberuházásokhoz lehet idő előtt, s ami talán még fontosabb, piaci ár alatt hozzáférni vagy pedig ilyen beruházások környezetében vásárolni lakásokat, házakat vagy telkeket. Olykor követeléskezelésből is lehet a szakmai kapcsolatokon keresztül áron alul szemezgetni.

Szakértői partnerünk pedig kiterjedt szakmai kapcsolatok révén az ilyen ingatlanokhoz tud mélyen a piaci ár alatt hozzájutni Önnek. Ezt követően pedig Ön eldöntheti, hogy milyen formában szeretne profitálni a - teljesen teher- és követelésmentes - ingatlanból.

Az A1 ingatlanbefektetési stratégia előnyei

Szakértelem nélkül tud részesedni az ingatlanpiac eredményeiből!

Komplett szakértői csapat végzi Ön helyett az ingatlan ügyletek lebonyolítását.

A professzionális háttér miatt garantáltan jó áron tud vásárolni ingatlant, hiszen szakértőink levadásszák Önnek a piaci ár alatti értékes ingatlanokat!

Sok esetben még épülő vagy akár a tervező asztalon lévő ingatlan projektekbe szállhat be, ami azt jelenti, hogy még a hivatalos értékesítés megkezdése előtt vásárolhat belőle, természetesen jóval kedvezőbb áron.

Ha tulajdonossá akar válni, akkor az A1 AKTÍV ingatlanbefektetési csomagot válassza, s így Ön dönti el, hogy a jövőben eladja vagy kiadja vagy felújítja a megvásárolt lakást vagy házat. Ekkor az eddigi tapasztalatok szerint a piaci ár alatt tud hozzájutni a kiszemelt ingatlanhoz, s a háttérben lévő jogi csapat teljeskörűen lebonyolítja Önnek a tranzakciót.

Ha kisebb tőkével rendelkezik, amely nem lenne elegendő egy lakás befektetési célú megvásárlásához, akkor az A1 PASSZÍV ingatlanbefektetési csomagot válassza, s így úgy is tud részesedni az ingatlanbefektetésből, hogy nem áll rendelkezésére egy “lakásnyi” pénz. Ebben az esetben is szakértői csapatunk intéz mindent, csak egy felmérés során Önnek meg kell jelölni a rendelkezésre álló összeget, a befektetési időtávot és a személyes elvárásait.

Válassza ki személyes A1 ingatlanbefektetési stratégiáját!

Jelentkezzen most, kérjen egy Önre szóló személyes tervet és indítsa el személyes A1 ingatlanbefektetési stratégiáját még ma!

A Pénz-Navigátor elkészítette Magyarország egyik legkomplexebb személyes pénzügyi elemző felületét. Kalkuláljon, hogy mik az Ön számai, s így látni fogja, hogy hogyan építse fel saját pénzügyi rendszerét Önnek optimálisan!

Kattintson és töltse ki a második elemzőlapot, a “Portfólió”-t!

Hozza ki a legtöbbet pénzügyeiből!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek az “Innovatív pénzügyi gondolkodásmód” c. tanulmányunkat, illetve a 10+1 részes “Holisztikus pénzügyi portfólió” c. sorozatot.

Adja meg nevét (kötelező)

Adja meg e-mail címét (kötelező)

Adja meg telefonszámát (kötelező)

Adja meg települését (kötelező)

Ide írhatja kérdését, üzenetét.

Feliratkozom a hírlevélre.

Az "Adatvédelmi nyilatkozat" tartalmát elolvastam és az abban foglaltakat elfogadom.
Elfogadáshoz pipálja be a chekboxot.

Tudnia kell, hogy a honlapon és a hírleveleinkben megjelenő információk, tájékoztatók nem minősülnek üzleti ajánlatnak, befektetési tanácsnak vagy ajánlásnak. A leírások edukációs céllal készültek. A feltüntetett múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve. Ha ilyen adatokat lát, azok a saját befektetéseinkből származnak, amivel nagyon elégedettek vagyunk, ezért szívesen megosztjuk Önnel is. A befektetési ügyletek kockázattal rendelkeznek, esetükben nincs sem tőke-, sem hozamgarancia. Befektetési stratégia választását követően tájékozódjon alaposan az adott ügyletben kiválasztott pénzügyi konstrukciók hivatalos közvetítőjétől a szerződés(ek) paramétereiről. Pénzügyi közvetítés és szerződéskötés csak így történhet, mi ezt a helyzetet szeretnénk megfelelően előkészíteni, s stratégiáinkkal edukálni Önt. De a stratégiák ismerete csak kiegészítheti, s nem helyettesítheti a folyamat végén kiválasztott konstrukció szerződéses feltételeit. Tájékozódjon körültekintően!