Kriptovaluták

Hogyan vegyünk kriptovalutát?

Mivel a bitcoin és a többi kriptovaluta gyakorlatilag devizának minősül, így erre szakosodott online váltókon keresztül lehet őket megvásárolni. Ezek nagyban hasonlítanak a hagyományos pénzváltókra, s többnyire egy online felületen keresztül könnyen elérhetőek. Regisztráció és verifikáció után beutaljuk a hagyományos pénzünket (Ft, EUR), megadjuk a kriptovaluta tárcánk címét, ahova hamarosan megkapjuk az átváltott összeget. A váltók többnyire a legnagyobb két-három digitális pénzzel dolgoznak, mint a bitcoin, ether, vagy a litecoin. Mi több váltóval dolgozunk együtt, ha kiváncsi a tapasztalatainkra, írjon nekünk!

Bitcoint vegyek vagy altcoin-okat?

Ma már több mint ezer féle kriptovaluta létezik, melyek közül kiemelkedik a bitcoin, mint a legelső, legnagyobb piaci kapitalizációjú, s a legszélesebb körben elterjedt. A bitcoin a legkönnyebben beszerezhető, szinte az összes váltó dolgozik vele. A több ezer többi szereplő között van sok nagyon kicsi és kockázatos, illetve vannak olyanok, amik szintén nagynak számítanak, kellő biztonsággal rendelkeznek, s valamilyen speciális előnnyel rendelkeznek. Fontos azzal is tisztában lenni, hogy ha megnézünk nagy emelkedést mutató időszakokat (pl. 2017), akkor általában ezen nagyobb altcoin-ok emelkedése meghaladta a bitcoin növekedését. Ezeket többnyire kriptotőzsdéken tudjuk beszerezni, bitcoin-jainkat átváltva.

Mi az az arbitrázs (arbitrage)?

A Wikipédia szerint a közgazdaságtanban és a pénzügyi világban az arbitrázs szó jelentése: előnyt realizálni két vagy több piac áregyenlőtlenségeiből, vagyis különböző ügyletekkel kihasználni, hogy egy azonos termék ára eltér különböző piacokon; s így egyidejű adás-vételekkel tőkét tudunk kovácsolni.

Korábban például az 1990-es években a valutaváltás területén létezett az arbitrázs lehetősége, de mai globalizált, digitális és sztenderdizált világban már viszonylag ritka az ilyen lehetőség. Az arbitrázs-kereskedés nagy előnye, hogyha egy időben tudunk kicserélni két olyan árucikket, amelyek piaca és ára eltérő, akkor gyakorlatilag az elárazódásokból tudunk nagy biztonsággal és gyorsasággal profitot elérni.

Hogy működik a bitcoin arbitrázs?

Ma már több mint ezer féle kriptovaluta létezik, melyek kereskedése kripto-tőzsdéken zajlik. Mivel ez még nem egy teljesen kiforrott és szabályozott piac, ezért az tapasztalható, hogy a bitcoin, ill. a nagyobb kriptopénzek árfolyama egymástól eltér a különböző tőzsdéken. Azaz egy adott pillanatban a bitcoin árfolyama nem teljesen ugyanaz az egyik kriptotőzsdén, mint a másikon. Ezeket az áregyenlőtlenségeket tudják figyelni és kihasználni az erre specializálódott kereskedési algoritmusok és szoftverek. Ennek a kereskedési formának az óriási előnye, hogy az arbitrázs-ügyletekből fakadó profit eléréséhez nem szükséges, hogy a bitcoin árfolyama emelkedjen, vagyis az árfolyamok szempontjából stagnáló piacon is ugyanúgy van arbitrázs-lehetőség, mint emelkedő árfolyamok esetén!

A legjobb trader

A legjobb trader megtalálása azonban nem egyszerű, egy sor kérdés merül fel. Kire merem rábízni a pénzemet? Ki az aki a legjobb döntéseket hozza? Ki az akinek azonos az érdeke velem?

Válaszokat keresve határozott véleményünk szerint a legjobb trader a Mesterséges Intelligencia, vagyis egy kereskedő robot. Miért?

Előre beprogramozott algoritmus szerint működik.

Érzelemmentesen és gyorsan dönt.

Nem fárad el, nem lesz beteg, nincs rossz napja.

Nem teszi zsebre a pénzünket.

Bitcoin arbitrázs-kereskedési megoldás

Az általunk tesztelt és jelenleg is használatban lévő arbitrázs-kereskedési robotok előnyei:

Az arbitrázs-ügyletekből fakadó profit eléréséhez nem szükséges, hogy a bitcoin árfolyama emelkedjen, vagyis az árfolyamok szempontjából stagnáló piacon is ugyanúgy van arbitrázs-lehetőség, mint emelkedő árfolyamok esetén! Ezt jól mutatja, hogy az elmúlt egy évre visszatekintve az arbitrázs-kereskedés átlagosan 5-7% növekményt termelt havonta!

A szoftverek a világ legnagyobb kriptotőzsdéin dolgoznak. Pénze a befizetést követően 48 órán belül kikerül a tőzsdére.

A szoftverekre bízott pénz árfolyamalakulásáról napi értesítést kap, így minden nap nyomon tudja követni számlájának aktuális alakulását.

90 nap elteltével pénze teljesen likviddé válik, vagyis bármikor bármennyi részét ki tudja vonni, ha szüksége van rá.

Dönthet úgy, hogy a teljes összeget vagy akár csak a pénze egy részét egy évre leköti, ekkor a lekötött összegre egy év után 10% egyszeri bónuszt írnak jóvá. Valójában ezt a bónuszt már a pénz elhelyezésekor elkülönítik Önnek, így az egy év során ez a pénz is növekedhet a megtermelt kereskedési nyereséggel. Így valójában ez az egy év után még több lehet!

A pénz elhelyezése és kivonása is bitcoin-ban történik, így elegendő, ha van egy saját bitcoin tárcája. Mi a svájci Xapo-t ajánljuk szívesen, ha még nincs ilyen tárcája, itt tudd tárcát nyitni a Xapo-nál. Nem szükséges kriptotőzsdei számlával rendelkezni, ha azonban mégis szeretne ilyent, szívesen segítünk annak megnyitásában. Mi a Binance tőzsdét használjuk és ajánljuk szívesen, itt tud tőzsdei számlát nyitni a Binance-en.

Ne feledje, a kereskedési lehetőségek bitcoin-ban érhetőek el, illetve a kifizetés is bitcoin-ban történik. Vagyis Ön ezzel duplán nyerhet, hiszen ha időközben a bitcoin árfolyama is emelkedik, akkor a kereskedési profit mellett - forintban kifejezve - az árfolyamnyereség is az Öné! Így ez a befektetési forma azoknak is előnyös, akiknek már most van bitcoin-juk, amiket egyszerűen egy tárcában tárolnak, hiszen itt meg is tudják dolgoztatni azokat!

Az elmúlt egy évre visszatekintve az arbitrázs-kereskedés átlagosan 5-7% növekményt termelt havonta!

A befektetesilehetosegek.hu honlapon és a hírleveleinkben megjelenő információk, tájékoztatók nem minősülnek üzleti ajánlatnak, befektetési tanácsnak vagy ajánlásnak. A feltüntetett múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve. Ezek az adatok saját befektetésünkből származnak, amivel nagyon elégedettek vagyunk, ezért szívesen megosztjuk Önnel is

A szoftverek fejlesztője a P.L.A. Consultuting OÜ cég Észtországból, mely több éves tapasztalattal rendelkezik a kriptopiacon.
Az oldalunkon bemutatott arbitrázs-kereskedési csomagok kondíciói megegyeznek a P.L.A. Consultuting OÜ hivatalos kondícióival. A bitcoinkpezes.hu a P.L.A. Consultuting OÜ hivatalos magyarországi szerződéses partnere. Természetesen mi extra tudást és támogatást biztosítunk!

Ingyenes és közvetlen regisztráció a P.L.A. Consultuting OÜ oldalán

Ingyenesen és minden következmény nélkül regisztrálhat egy fiókot a P.L.A. Consultuting OÜ oldalán, hogy többet megtudhasson, milyen felületen látja az arbitrázs-kereskedési csomagokat. Megismerheti, milyen módon tudja elindítani első arbitrázs-kereskedő csomagját.

Adja meg nevét (kötelező)
Adja meg e-mail címét (kötelező)
Adja meg telefonszámát (kötelező)
Adja meg telefonszámát (kötelező)
Ide írhatja kérdését, üzenetét.

Az "Adatvédelmi nyilatkozat" tartalmát elolvastam és az abban foglaltakat elfogadom.
Elfogadáshoz pipálja be a chekboxot.

Magyar nyelvű Support és személyes kapcsolattartás

Amennyiben rajtunk keresztül rendeli meg a P.L.A. Consultuting OÜ egyik bitcoin arbitrázs-kereskedési csomagját, teljeskörű magyar nyelvű telefonos és e-mail ügyfélszolgálattal állunk rendelkezésére. Segítünk a regisztrációban, vagy a kereskedés során felmerülő kérdések, technikai részletek megválaszolásában és az esetlegesen felmerülő problémák megoldásában. Ez Önnek semilyen plusz kiadást nem jelent, a rajtunk keresztül megrendelt bitcoin arbitrázs-kereskedési csomagok kondíciói azonosak a P.L.A. Consultuting OÜ csomagjaival.

Ha kérdése van, vagy érdekli egyik ajánlatunk hívjon minket, vagy kérjen tájékoztatást a "Tájékoztatást kérek" gomb segítségével. Ez esetben visszahívjuk telefonon rövid időn belül és egy részletes tájékoztató csomagot is küldünk a megadott e-mail címére, bitcoin kereskedési csomagjainkról.

Miben leszünk a partnerei?

Gyakorlati tapasztalatok megosztása a kriptovalutákkal kapcsolatban.

Segítünk, hogy melyik váltókkal jár a legjobban, hol és hogyan tud kedvezően váltani akár oda-vissza a hagyományos pénzek és a digitális pénzek között.

Megmutatjuk az online pénztárcák közti különbségeket, s segítünk a választásban.

Ha bankkártyát szeretne a tárcájához, akkor mutatunk rá megoldást.

Összehasonlítjuk Önnek a bányászcégeket, s mutatjuk a különbségeket.

Teljes magyar nyelvű ügyfélszolgálattal állunk a rendelkezésére.

Mögöttünk nemcsak lelkes kriptovaluta rajongók állnak, hanem komoly pénzügyi szakemberek, tanácsadók, szakértők. Így állunk rendelkezésre akár komplett befektetési portfolióval kapcsolatos kérdésekben is. Szakmai partnerünk a penz-navigator.hu.

SÁGI PÉTER

Sági Péter pénzügyi elemző az Ön személyes kriptovaluta tanácsadója

Sági Péter MBA végzettségű pénzügyi szakközgazdász, pénzügyi tervező, független pénzügyi szaktanácsadó, cégvezető. Emellett a Minősített Pénzügyi Tervezők Szakmai Egyesületének egyik alapítója és korábban szabályzati bizottságának elnöke. Ismereteit folyamatosan bővíti, frissíti nemzetközi konferenciákon, ahol nem kisebb pénzügyi szereplőkkel találkozik, kerekasztal beszélgetések során mint, például a chicagó-i tőzsde elnöke.

Ennek köszönhetően kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerrel és nemzetközi szakmai tapasztalatokkal rendelkezik, illetve tagja a világ vezető pénzügyi tervező szövetségének, az amerikai FPA-nek (Financial Planning Association - www.fpanet.org). Fiatal kora ellenére nagyon elismert a szakmájában és nagy gyakorlattal rendelkezik több száz magán és több tucat vállalati ügyfele kapcsán.

Óriási kihívásnak tartja a magyarországi pénzügyi kultúra fejlesztését, ezért rendszeresen tart előadásokat nemcsak főiskolákon, egyetemeken, hanem a nagy nyilvánosság előtt is. Emellett több folyóirat és újság pénzügyi szakértője. A Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) tagja, a penz-navigator.hu portál alapítója és vezető pénzügyi tanácsadója, s a Pénzakadémia Alapítvány elnöke.

Sági Péter az utóbbi években aktívan foglalkozik a kriptovaluták piacával. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszert épített fel, hogy extrán jövedelmező minőségi és biztonságos kriptovaluta bányászati-, vásárlási és kereskedelmi szolgáltatásokkal és tanácsokkal láthassa el ügyfeleit, a kriptovaluták robbanásszerű ütemben növekvő piacán.

Adja meg nevét (kötelező)
Adja meg e-mail címét (kötelező)
Adja meg telefonszámát (kötelező)
Adja meg telefonszámát (kötelező)
Ide írhatja kérdését, üzenetét.

Az "Adatvédelmi nyilatkozat" tartalmát elolvastam és az abban foglaltakat elfogadom.
Elfogadáshoz pipálja be a chekboxot.

Tájékoztatás a bitcoin arbitrázs-kereskedési csomagjainkról

Ha kérdése van, vagy érdekli egyik ajánlatunk hívjon minket, vagy kérjen tájékoztatást a "Tájékoztatást kérek" gomb segítségével. Ez esetben visszahívjuk telefonon rövid időn belül és egy részletes tájékoztató csomagot is küldünk a megadott e-mail címére, bitcoin kereskedési csomagjainkról.

Bitcoin arbitrázs-kereskedési megoldás

Az általunk tesztelt és jelenleg is használatban lévő arbitrázs-kereskedési robotok előnyei:

Az arbitrázs-ügyletekből fakadó profit eléréséhez nem szükséges, hogy a bitcoin árfolyama emelkedjen, vagyis az árfolyamok szempontjából stagnáló piacon is ugyanúgy van arbitrázs-lehetőség, mint emelkedő árfolyamok esetén! Ezt jól mutatja, hogy az elmúlt egy évre visszatekintve az arbitrázs-kereskedés átlagosan 5-7% növekményt termelt havonta!

A szoftverek a világ legnagyobb kriptotőzsdéin dolgoznak. Pénze a befizetést követően 48 órán belül kikerül a tőzsdére.

A szoftverekre bízott pénz árfolyamalakulásáról napi értesítést kap, így minden nap nyomon tudja követni számlájának aktuális alakulását.

90 nap elteltével pénze teljesen likviddé válik, vagyis bármikor bármennyi részét ki tudja vonni, ha szüksége van rá.

Dönthet úgy, hogy a teljes összeget vagy akár csak a pénze egy részét egy évre leköti, ekkor a lekötött összegre egy év után 10% egyszeri bónuszt írnak jóvá. Valójában ezt a bónuszt már a pénz elhelyezésekor elkülönítik Önnek, így az egy év során ez a pénz is növekedhet a megtermelt kereskedési nyereséggel. Így valójában ez az egy év után még több lehet!

A pénz elhelyezése és kivonása is bitcoin-ban történik, így elegendő, ha van egy saját bitcoin tárcája. Mi a svájci Xapo-t ajánljuk szívesen, ha még nincs ilyen tárcája, itt tudd tárcát nyitni a Xapo-nál. Nem szükséges kriptotőzsdei számlával rendelkezni, ha azonban mégis szeretne ilyent, szívesen segítünk annak megnyitásában. Mi a Binance tőzsdét használjuk és ajánljuk szívesen, itt tud tőzsdei számlát nyitni a Binance-en.

Ne feledje, a kereskedési lehetőségek bitcoin-ban érhetőek el, illetve a kifizetés is bitcoin-ban történik. Vagyis Ön ezzel duplán nyerhet, hiszen ha időközben a bitcoin árfolyama is emelkedik, akkor a kereskedési profit mellett - forintban kifejezve - az árfolyamnyereség is az Öné! Így ez a befektetési forma azoknak is előnyös, akiknek már most van bitcoin-juk, amiket egyszerűen egy tárcában tárolnak, hiszen itt meg is tudják dolgoztatni azokat!

Az elmúlt egy évre visszatekintve az arbitrázs-kereskedés átlagosan 5-7% növekményt termelt havonta!

A befektetesilehetosegek.hu honlapon és a hírleveleinkben megjelenő információk, tájékoztatók nem minősülnek üzleti ajánlatnak, befektetési tanácsnak vagy ajánlásnak. A feltüntetett múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve. Ezek az adatok saját befektetésünkből származnak, amivel nagyon elégedettek vagyunk, ezért szívesen megosztjuk Önnel is

A szoftverek fejlesztője a P.L.A. Consultuting OÜ cég Észtországból, mely több éves tapasztalattal rendelkezik a kriptopiacon.
Az oldalunkon bemutatott arbitrázs-kereskedési csomagok kondíciói megegyeznek a P.L.A. Consultuting OÜ hivatalos kondícióival. A bitcoinkpezes.hu a P.L.A. Consultuting OÜ hivatalos magyarországi szerződéses partnere. Természetesen mi extra tudást és támogatást biztosítunk!