Holisztikus hirlevél

Pénzügyi szakértők szakmai csoportja

Pénzügyi tanácsadóként több ezer ügyféllel történt beszélgetés során azt tapasztaltuk, hogy

  • az ügyfelek arra vágynak, hogy egy független szakember holisztikus szemléletmóddal segítsen átlátni a pénzügyeket,
  • az ügyfelek arra vágynak, hogy stratégiát építsenek fel, s megoldásokat kapjanak, ne pedig pénzügyi konstrukciókat és termékeket “vásároljanak”.

Mindezek mellett pedig azt is tapasztaltuk, hogy a pénzügyi piacokon dolgozó tanácsadók többsége erre önállóan nem képes, s inkább üzletkötőként dolgozik, s termékeket értékesít. Általában szakmailag egy területet ismernek, s nem képesek komplex tervezésre és objektív szemléletmódra.
Pontosan ezek miatt hoztuk létre a Pénz-Navigátor és a befektetesilehetosegek.hu portálokat. Szakmai csapatunk tagjai között valamennyi befektetési lehetőségnek megvan a szakértője és folyamatosan azon dolgozunk, hogy a legjobb pénzügyi szakembereket ajánlhassuk ügyfeleinknek. A javasolt pénzügyi tervezőket, privát bankárokat, tőzsdei vagy biztosítási szakértőket is rendszeresen monitoringozzuk. Honlapunk így egy egységes szakmai know-how-t képvisel, melyet kiválasztott pénzügyi szakemberek használnak. A Pénz-Navigátor pénzügyi szakértők szakmai csoportja.
Olvassa el bővebb bemutatkozó anyagunkat vagy tegye próbára tudásunkat, s kérjen egy díjmentes pénzügyi konzultációt!

Fontos tudnivalók a pénzügyi döntésekhez

A honlapon feltüntetett befektetési stratégiákat olyan pénzügyi szakértők dolgozták ki, akik hosszú évek vagy akár évtizedek óta dolgoznak az adott szakterületen. Ezek az egységes szakmai know-how-nkat képviselik. Hisszük, hogy az Innovatív pénzügyi gondolkodásmódból kiindulva, a pénzügyi elemzés - tervezés - szaktanácsadás hármas rendszerét felépítve, s utána a kidolgozott Befektetési lehetőségek közül választva valódi szakmai alapokon nyugvó pénzügyi döntéseket hozhat. Tudnia kell, hogy a honlapon és a hírleveleinkben megjelenő információk, tájékoztatók nem minősülnek üzleti ajánlatnak, befektetési tanácsnak vagy ajánlásnak. A leírások edukációs céllal készültek. A feltüntetett múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve. Ha ilyen adatokat lát, azok a saját befektetéseinkből származnak, amivel nagyon elégedettek vagyunk, ezért szívesen megosztjuk Önnel is. A befektetési ügyletek kockázattal rendelkeznek, esetükben nincs sem tőke-, sem hozamgarancia. Befektetési stratégia választását követően tájékozódjon alaposan az adott ügyletben kiválasztott pénzügyi konstrukciók hivatalos közvetítőjétől a szerződés(ek) paramétereiről. Pénzügyi közvetítés és szerződéskötés csak így történhet, mi ezt a helyzetet szeretnénk megfelelően előkészíteni, s stratégiáinkkal edukálni Önt. De a stratégiák ismerete csak kiegészítheti, s nem helyettesítheti a folyamat végén kiválasztott konstrukció szerződéses feltételeit. Tájékozódjon körültekintően!
Olvassa el bővebb bemutatkozó anyagunkat vagy tegye próbára tudásunkat, s kérjen egy díjmentes pénzügyi konzultációt!

Kiemelt partner-oldalaink

Pénz-Navigátor

www.penz-navigator.hu

Pénzügyi elemzés - tervezés - szaktanácsadás

Minden, ami megtakarítás, biztosítás, hitel. Bővebben ezen az oldalon!

Pénz-Akadémia

www.penz-akademia.hu

Alapítvány a pénzügyi kultúra fejlesztéséhez és a gyermekek pénzügyi tudatosságának növeléséhez.

Támogassa munkánkat!

Bitcoinképzés

www.bitcoinkepzes.hu

Kezdje itt a Bitcoin-nal és kriptopénzekkel az ismerkedést!

A Bitcoinképzésen mindent megtalál, ami az első lépésekhez szükséges.

ALYS

www.alys.hu

Magyarország egyik legkomplexebb személyes pénzügyi elemző felülete.

Készítsen önállóan egy analízist!

Starlight Consulting

www.starlightconsulting.hu

Aktívan menedzselt értékpapírszámla

Olvasson róla bővebben ezen az oldalon!

Bitcoinportal

www.bitcoinportal.co.uk

A Bitcoinkepzes oldala angol nyelven.

Get to know to the basics of bitcoin and the crypto world!

Sági Péter csapatunk szakmai vezetője

Sági Péter MBA végzettségű pénzügyi szakközgazdász, pénzügyi tervező, független pénzügyi szaktanácsadó, cégvezető. Emellett a Minősített Pénzügyi Tervezők Szakmai Egyesületének egyik alapítója és korábban szabályzati bizottságának elnöke. Ismereteit folyamatosan bővíti, frissíti nemzetközi konferenciákon, ahol nem kisebb pénzügyi szereplőkkel találkozik, kerekasztal beszélgetések során mint, például a chicagó-i tőzsde elnöke.

Ennek köszönhetően kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerrel és nemzetközi szakmai tapasztalatokkal rendelkezik, illetve tagja a világ vezető pénzügyi tervező szövetségének, az amerikai FPA-nek (Financial Planning Association - www.fpanet.org). Fiatal kora ellenére nagyon elismert a szakmájában és nagy gyakorlattal rendelkezik több száz magán és több tucat vállalati ügyfele kapcsán.

Óriási kihívásnak tartja a magyarországi pénzügyi kultúra fejlesztését, ezért rendszeresen tart előadásokat nemcsak főiskolákon, egyetemeken, hanem a nagy nyilvánosság előtt is. Emellett több folyóirat és újság pénzügyi szakértője. A Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) tagja, a penz-navigator.hu portál alapítója és vezető pénzügyi tanácsadója, s a Pénzakadémia Alapítvány elnöke.

Miért minket válasszon?

Teljeskörű pénzügyi elemzés

Nálunk a szolgáltatás része, hogy díjmentesen átnézzük az Ön összes pénzügyi konstrukcióját (pl. életbiztosítások, nyugdíjpénztári számlák, banki befektetések stb.), s ha van előre mutató szakmai javaslatunk ezekkel kapcsolatban, akkor azt is megosztjuk Önnel. Ezzel sok esetben már meglévő pénzügyi konstrukciói is optimálisabban teljesíthetnek, s jobban hozzájárulhatnak céljaihoz.

Mobilitás

Szinte teljes országos lefedettséggel dolgozunk, így kényelmesen tudunk Önnel találkozni szinte bárhol, bár fő partnereink budapesti irodái rendkívül alkalmasak egy pénzügyi témájú megbeszélésre.

A legjobb szakemberek

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a legjobb pénzügyi szakembereket ajánlhassuk Önnek. A javasolt pénzügyi tervezőket, privát bankárokat, tőzsdei elemzőket, biztosítási és hitelezési szakembereket rendszeresen képezzük és monitoringozzuk.

Teljes adminisztráció

Megkíméljük a sorban állástól, illetve a megszokott banki ücsörgéstől. Egyeztetett időpontokkal dolgozunk, így kizárólag Önre fókuszálunk, s a teljeskörű adminisztrációt kulcsra készen elkészíti üzleti partnerünk.

Folyamatos kapcsolattartás

Ügyfeleinknek mindig küldünk híreket, elemzéseket, s a közösen kiválasztott stratégia hátterét nyújtó pénzintézet hivatalos munkatársa / üzleti partnere pedig megállapodás szerint olyan gyakorisággal keresi Önt, amely Önnek komfortos. A folyamatos kapcsolattartás szükséges, hiszen a pénzpiacon állandóan változik minden.

Jelentkezzen most, kérjen egy Önre szóló személyes elemzést és tervet és indítsa el személyes pénzügyi stratégiáját még ma!

Hozza ki a legtöbbet pénzügyeiből!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek

az “Innovatív pénzügyi gondolkodásmód” c. tanulmányt

a 10+1 részes “Holisztikus pénzügyi portfólió” c. sorozatot

a “Nagyszüleink féltve őrzött titka…” c. pénzügyi előadást.

Ha kérdése van, akkor írjon nekünk és rövid időn belül visszahívjuk!

Adja meg nevét (kötelező)

Adja meg e-mail címét (kötelező)

Ide írhatja kérdését, üzenetét.

Az "Adatvédelmi nyilatkozat" tartalmát elolvastam és az abban foglaltakat elfogadom.
Elfogadáshoz pipálja be a chekboxot.

Tudnia kell, hogy a honlapon és a hírleveleinkben megjelenő információk, tájékoztatók nem minősülnek üzleti ajánlatnak, befektetési tanácsnak vagy ajánlásnak. A leírások edukációs céllal készültek. A feltüntetett múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőre nézve. Ha ilyen adatokat lát, azok a saját befektetéseinkből származnak, amivel nagyon elégedettek vagyunk, ezért szívesen megosztjuk Önnel is. A befektetési ügyletek kockázattal rendelkeznek, esetükben nincs sem tőke-, sem hozamgarancia. Befektetési stratégia választását követően tájékozódjon alaposan az adott ügyletben kiválasztott pénzügyi konstrukciók hivatalos közvetítőjétől a szerződés(ek) paramétereiről. Pénzügyi közvetítés és szerződéskötés csak így történhet, mi ezt a helyzetet szeretnénk megfelelően előkészíteni, s stratégiáinkkal edukálni Önt. De a stratégiák ismerete csak kiegészítheti, s nem helyettesítheti a folyamat végén kiválasztott konstrukció szerződéses feltételeit. Tájékozódjon körültekintően!